PSŽ krenuo po Vlahovića

Izvor: B92, 16.Jul.2023, 08:28

PSŽ krenuo po Vlahovića

Srpski fudbaler Dušan Vlahović je na meti francuskog šampiona PSŽ.

Kako javlja poznati menadžer Fabricio Romano PSŽ već neko vreme prati Vlahovića i ima želju da ga dovede u svoje redove.

Na početku se najviše pričalo o Bajernu iz Minhena, potom je aktuelan bio i Čelsi, ali sada deluje da je PSŽ ostao najkonkretniji kada se radi o dovođenju srpskog napadača.

Romano tvrdi da je Vlahović spreman da se preseli u Pariz i da je sada na čelnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kluba da oni u svojim redovima rasprave o srpskom fudbaleru.

U slučaju da Vlahović pređe u PSŽ, Juventus kao njegovu zamenu vidi Belgijanca Romelua Lukakua.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PSŽ krenuo po Dušana Vlahovića: Srbin želi u Francusku, o svemu se klubovi pitaju

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 16.Jul.2023

Ovo bi bio transfer karijere za njega Letnji prelazni rok u fudbalu je uvek interesantan, često se dese i “bombastični” transferi, dok bi ovoga puta jednom mogao učestvuje i srpski fudbaler. Dušan Vlahović je već neko vreme na meti PSŽ-a, koji je i krenuo po njega. Vlahović je privukao...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.