PSŽ ima plan, to je otpisani defanzivac Građana

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2017, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ ima plan, to je otpisani defanzivac "Građana"

Prema pisanju francuskih medija, PSŽ ozbiljno razmišlja da ide do kraja u pregovorima sa fudbalerom Mančester sitija.

Fudbaler koji je prethodne sezone igrao u Valensiji, Elijakvim Mangala, mogao bi da postane novo pojačanje PSŽ-a, prenose francuski mediji.

Deanzivac koji je stigao iz Porta u Mančester siti za ogromnu sumu od 30 miliona evra, ali je dolaskom Pepa Gvardiole ovaj fudbaler u drugom planu, pa će najverovatnije i ove sezone biti van tima i poslat na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pozajmicu, ukoliko ne stigne dobra ponuda za prodaju.

PSŽ razmišlja o obe opcije kada se radi o 26-godišnjaku, ali su bliži odluci da ga dovedu na pozajmicu.

Razmišljali su i o Pepeu, ali tu je prošao voz, ovaj fudbaler je otišao u Bešiktaš.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Hart pronašao uhlebljenje?!

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2017, 18:18

Kako prenosi "Bi-Bi-Si", golman reprezentacije Engleske karijeru bi mogao da nastavi u Londonu...Džo Hart je dolaskom Pepa Gvardiole na klupu Mančester sitija izgubio mesto među stativama na "Etihadu"...Završio je već u prvoj Pepovoj sezoni na pozajmici u Torinu, a ovog leta se vratio na "Etihad",...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.