PSŽ i Barselona pregovaraju o uslovima povratka Nejmara na Nou Kamp

Izvor: B92, 02.Jul.2023, 16:16

PSŽ i Barselona pregovaraju o uslovima povratka Nejmara na "Nou Kamp"

Fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar mogao bi da se vrati u Barselonu ako se dva kluba dogovore oko uslova ugovora Brazilca, prenosi Bein Sports.

Nejmar je 2013. godine stigao u Barselonu iz Santosa uz obeštećenje od 88 miliona evra.

Brazilac je četiri godine kasnije prešao u PSŽ za čak 222 miliona evra, a Nejmarov transfer je najskuplji u istoriji fudbala.

"PSŽ i Barselona se slažu da se Nejmar vrati na Nou Kamp. Brazilac će posle šest godina da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se vrati u Barselonu ako PSŽ pristane na predlog katalonskog kluba. Barselona traži da PSŽ isplaćuje veći deo Nejmarove zarade dok Brazilac bude igrao za ekipu sa Nou Kampa. On trenutno ima godišnju platu u visini od 56 miliona evra. PSŽ se slaže da plati deo Nejmarove zarade, ali je Barselona u teškoj finansijskoj situaciji i zahteva da to bude čak 70 odsto", navodi Bein Sports.

Britanski mediji podsećaju da se Nejmar u finišu prošle sezone sukobio sa navijačima "svetaca", pošto nije opravdao očekivanja u klubu iz Pariza.

On je za šest godina odigrao 173 meča za PSŽ i postigao je 118 golova uz 77 asistencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sprema se “bomba” u Španiji? PSŽ i Barselona pregovaraju oko Nejmara

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 02.Jul.2023

Britanski mediji podsećaju da se Nejmar u finišu prošle sezone sukobio sa navijačima “svetaca”, pošto nije opravdao očekivanja u klubu iz Pariza Fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar mogao bi da se vrati u Barselonu ako se dva kluba dogovore oko uslova ugovora brazilskog igrača sa katalonskim...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.