PSŽ PONUDIO 200 MILIONA ZA KLINCA: Barsa ih odbila na keca

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 13:45

PSŽ PONUDIO 200 MILIONA ZA KLINCA: Barsa ih odbila na "keca"

Traži se zamena za Mbapea.

Kako prenosi španska "Marka", PSŽ je ponudio Barseloni 200 miliona za talentovanog  16-godišnjeg Jamala, ali su Katalonci to odbili.

S obzirom da je gotovo izvesno da Kilijan Mbape napušta Pariz na leto i prelazi u Real Madrid.

Naser Al Kelaifi je odlučio da krene u potragu za njegovom zamenom, i igračima, koji bi mogli da nose tim Pari Sen Žermena u budućnosti.

PSŽ se zaustavio u Barseloni, gde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pronašao Jamala, za koga je spreman da izdvoji 200 miliona evra.

Podsetimo, nekada je Pari Sen Žermen izdvojio 222 miliona evra za Nejmara.

Ukoliko se nastave pregovori, veliku ulogu bi moglo da igra to što je Barselona trenutno u finansijskom problemu, pa bi prodaja Jamala dosta popravila situaciju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.