PSŽ: Nejmaru i Mbapeu novi ugovor

Izvor: B92, 25.Feb.2021, 13:39

PSŽ: Nejmaru i Mbapeu novi ugovor

Sportski direktor Pari Sen Žermena Leonardo rekao je da je klub "na putu" da produži ugovor sa fudbalerom Nejmarom i Mbapeom.

Najvećim zvezdama pariskog kluba Brazilcu Nejmaru (Nejmar da Silva Santos Žunior) i francuskom napadaču Mbapeu ugovori ističu u junu 2022. godine.

"Što se tiče Nejmara, na pravom smo putu. Ali, ugovor je završen kada se potpiše, a to se još nije dogodilo", rekao je Leonardo

Pregovori u vezi sa ugovorom francuskog fudbalera >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su komplikovaniji.

"Razgovaramo. Razgovaramo duže vreme. Doći ćemo do situacije kada ćemo morati da zauzmemo poziciju, da donesemo odluku. Mislim da se sve više približavamo tom trenutku. Razgovori su dobro počeli", naveo je Leonardo.

On je za francuski radio rekao da želi da se produže ugovori sa još dvojicom igrača, Anhelom Di Marijom i Huanom Bernatom.

"Ideja je da se to završi što pre. Nameravamo da produžimo ugovore sa svom četvoricom", dodao je Leonardo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.