PSV-ov vunderkind izabrao Barselonu

Izvor: B92, 31.Dec.2018, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSV-ov "vunderkind" izabrao Barselonu

Talentovani holandski fudbaler Frenki de Jong dogovorio je prelazak u Barselonu iz Ajaksa narednog leta.

Jedan od najtraženijih vezista sveta posle interesovanja Bajerna, Mančester sitija, Pari Sen Žermena i drugih izabrao je Nou Kamp kao sredinu za dalje napredovanje, prenose nemački i španski mediji.

De Jong je utanačio petogodišnji ugovor sa katalonskim klubom i preostalo je samo da se usaglasi obeštećenje između klubova, što ne bi trebalo da bude problem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Veruje se da će transfer 21-godišnjeg fudbalera da iznosi najmanje 60 miliona evra.

Španski mediji pisali su i da je Barselona zainteresovana za vezistu Pari Sen Žermena Adrijena Rabioa, što su na Nou Kampu demantovali.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ajaksov "vunderkind" De Jong izabrao Barsu

Izvor: RTS, 31.Dec.2018

Talentovani holandski fudbaler Frenki de Jong dogovorio je prelazak u Barselonu iz Ajaksa narednog leta. . Jedan od najtraženijih vezista sveta posle interesovanja Bajerna, Mančester Sitija, Pari Sen Žermena i drugih izabrao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.