PSOVKE, PRETNJE, POKUŠAJ FIZIČKOG SUKOBA... Sramne scene na Mundijalu - Albanski provokatori nasrtali na Srbe

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2022, 00:26

PSOVKE, PRETNJE, POKUŠAJ FIZIČKOG SUKOBA... Sramne scene na Mundijalu - Albanski provokatori nasrtali na Srbe

Na kraju, Srbija je poražena sa 3:2, a Švajcarska je uspela tako da se kvalifikuje za nokaut fazu Mundijala

Kao što je i bilo već jasno, teško je moglo bez provokacija albanskih navijača koji su došli da bodre naturalizovane Švajcarce. Tako je pred meč sa Srbijom nekoliko naših navijača ušlo u sukob sa provokatorima.

Psovke i pretnje, ali i pokušaj fizičkog sukoba između dve grupe možete pogledati ovde.

Interesantno je da ti navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nisu ni imali švajcarske zastave, već samo albanske, iako Albanija nije ni deo Mundijala.

Čitav elektricitet se preneo i na teren gde je Granit Džaka, Švajcarac sa albanskim korjenima, psovao majku i hvatao se za međunožje ka srpskoj klupi.

Naši igrači su ušli u sukob sa Šaćirijem, pogotovo Milenković, Gudelj i Mitrović na kraju koji mu je pokazao da će nakon meča rešiti nedaumice.

.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.