PRVO VELIKO IZNENAĐENJE NA VIMBLDONU: Ušao kao LAKI LUZER umesto Krajinovića i pobedio 11. nosioca

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 21:59

PRVO VELIKO IZNENAĐENJE NA VIMBLDONU: Ušao kao LAKI LUZER umesto Krajinovića i pobedio 11. nosioca

Nije ni među 100 na svetu.

Američki teniser Majkl Mo koji je trenutno 119. teniser na ATP listi, ušao je u glavni žreb Vimbldona kao srećni gubitnik kada je od turnira odustao Filip Krajinović.

I napravio je veliko iznenađenje na startu pobedivši 11. nosioca Kanađanina Feliksa Ože Alijasima rezultatom 3:1 (7:6, 6:7, 7:6, 6:4).

Kanađanin je trebalo u osmini finala po projekciji da igra protiv Novaka Đokovića i Srbinu će tako (uslovno rečeno) biti olakšan put do završnice turnira.

Mo će u drugoj rundi za protivnika imati kvalifikanta Nemca Maksimilijana Marterera, koji je izbacio Hrvata Bornu Goju sa 3:1.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.