PRVO PA MUŠKO: Čugalj osvojio prvi trofej!

Izvor: HotSport.rs, 19.Jul.2016, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVO PA MUŠKO: Čugalj osvojio prvi trofej!

Protekle sedmice se mlađani Dejan Čugalj priključio landesligaškoj ekipi FV Bruhl, a ovog vikenda je već podigao i prvi trofej.

Bivši fudbaler vukovarskog Vuteksa i BIH Majnhajma je došavši u novu ekipu sasvim sigurno doneo i pobednički mentalitet sa sobom, jer već na prvim susretima, na Maba kupu, turniru prijateljstva odigranom u Heidelbergu, zajedno sa svojom ekipom je osvojio prvo mesto.
NEMA PREDAJE: Sjajni srpski veznjak ide putem Miroslava Klosea! (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Redom su se nizale utakmice i pobede protiv ekipa iz sedmog, šestog i petog ranga, među kojima su pali i nemački velikan SV Sandhauzen iz pete lige, a potom i FC Bruhsal iz šeste lige u finalu.

Ovo će sigurno biti uzbudljiva sezona povratka na fudbalsku scenu za srpskog veznog igrača, a sledeći izazov će biti u nemačkom kupu i na programu je već sledećeg vikenda u subotu u domaćem susretu protiv ekipe iz šeste lige, Vainhajma.
The post PRVO PA MUŠKO: Čugalj osvojio prvi trofej! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.