PRVO ODBILA DA PRUŽI RUKU POBEDNICI, A ONDA SE JOŠ OSRAMOTILA: Svitolina nije štedela belorusku teniserku po meču

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2023, 17:05

PRVO ODBILA DA PRUŽI RUKU POBEDNICI, A ONDA SE JOŠ OSRAMOTILA: Svitolina nije štedela belorusku teniserku po meču

Baš gruba izjava i nepotrebna.

Beloruska teniserka Arina Sabalenka se plasirala se u polufinale Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je u pobedila Ukrajinku Elenu Svitolinu sa 6:4, 6:4.

Ono što su svi čekali je rukovanje, ali ga nije bilo. Belorukinja je čekala na mreži, ali Svitolina je se samo rukovala sa sudijom i otišla do svoje stolice.

Ovaj potez Svitoline nije se svideo publici, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Ukrajinka "počašćena" salvom zvižduka, dok se Beloruskinja samo nasmejala na to.

Aryna Sabalenka gets the better of Elina Svitolina to advance to the French Open semi-finals! 📈

The two do not share a handshake at the net ❌#RolandGarros pic.twitter.com/OR0SLzLJwZ

— Eurosport (@eurosport) June 6, 2023

Posle meča, Svitolina je dodatno isprozivala Sabalenku, istakavši da joj nije jasno zbog čega je čekala na mreži.

- Ne znam šta je čekala na mreži. Moji stavovi su bili dovoljno jasni - poručila je Svitolina na konferenciji nakon meča.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.