PRVO MU ZVIŽDALI, ONDA IH ODUŠEVIO: Francuska publika ostala raspamećena Novakovim znanjem

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2022, 23:35

PRVO MU ZVIŽDALI, ONDA IH ODUŠEVIO: Francuska publika ostala raspamećena Novakovim znanjem

Govori njihov jezik kao maternji.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa, prvi reket sveta je bio bolji od Japanca Jošihita Nišioke 6:3, 6:1, 6:0 posle svega igre.

Obratio se potom navijačima na francuskom jeziku, a to je izazvalo ovacije navijača.

-  Govorim francuski, reći ću nešto. Rolan Garos je jedan od najvećih turnira na svetu. Sjajno je vratiti se ovde. Jako je važno za mene, kao i sve igrače. Imamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << motivaciju i inspiraciju, igramo pred navijačima, to je čar tenisa. Nadam se da ću i ove godine uživati u tenisu.

NOVAK WINS.#RolandGarros pic.twitter.com/aAEd9HHgc7

— Roland-Garros (@rolandgarros) May 23, 2022

Novak je potom Matsu Vilanderu otkrio koliko jezika govori.

- Četiri ili pet možda. Tenis mi je dao mogućnost da putujem i učim jezike. Da mogu da ih govorim.

✅✅❓

No.1 @DjokerNole has taken a commanding lead into the third set, up 6-3, 6-1 against Yoshihito Nishioka#RolandGarros pic.twitter.com/xQVpIPKZpz

— Roland-Garros (@rolandgarros) May 23, 2022

Razlika između današnjeg dana kad ima 35 godina i perioda pre jednu deceniju?

- Tokom cele karijere radio sam na oporavku i fleksibilnosti. Naravno, to je deo mog programa, jako je važno, svakog dana, kada igram i ne igram. Iskustvo je glavna razlika danas u odnosu na pre 10 godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.