PRVI RADNI DAN: Terzić kasnio 12 minuta na posao

Izvor: NaDlanu.com, 21.Jun.2014, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI RADNI DAN: Terzić kasnio 12 minuta na posao

''To je da im dam malo fore da se pripreme'', poručio novi generalni sekretar kluba.

Akademski!

Pošto je manje od 15 minuta, može da dobije opravdanje. Prvi radni dan Zvezdana Terzića u Crvenoj zvezdi počeo je juče u 9.42. To ne bi bilo ništa da novi generalni sekretar crveno-belih nije prethodnog dana najavio da dolazi u 9.30 na Marakanu.

- Dao sam im malo fore da se pripreme za veliki posao koji nas čeka. Verujte, moj radni dan traje dosta duže >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << nego što mnogi misle. Do duboko u noć ostaću na Marakani - uz osmeh je poručio Terzić.

U prostorijama kluba Terzića je dočekao Stefan Pantović. Zamenik generalnog sekretara upoznao je pretpostavljenog s tekućim dešavanjima na Marakani. Već u 12 časova čekale su ga nove obaveze - sastanak Odbora za hitna pitanja.

Izvor: Kurir

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.