PRVI PUT S OCEM NA JUTRENJE: Novak sa sinom Stefanom posetio srpsku crkvu u Nici (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Dec.2018, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI PUT S' OCEM NA JUTRENJE: Novak sa sinom Stefanom posetio srpsku crkvu u Nici (FOTO)

Mesto koje okuplja srpsku zajednicu i neguje tradiciju.

Novak Đoković je na svom profilu na Instagramu objavio nekoliko fotografija iz srpske crvke u Nici, gde je otišao sa svojim sinom Stefanom.

OVO SE ČEKALO DANIMA: Jelena Đoković saopštila NAJVAŽNIJU vest! (FOTO)

Najbolji srpski teniser iskoristio je priliku pre početka sezone, da obiđe mesto koje okuplja srpsku zajednicu i neguje srpsku tradiciju i svoje oduševljenje podelio je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa pratiocima na društvenim mrežama.

ŠPANAC SPREMAN ZA POČETAK SEZONE: Rafael Nadal OTKRIO tajnu uspeha Novaka Đokovića (FOTO)

Stefan and I visited a very special Serbian church in Nice. It’s a small place where the Serbian community and culture are nurtured. Families get together every second Sunday and spend real quality time together. Teachers volunteer to play with kids - they read a story and then create a theatre like show to breath life into the words they read. Stefan and I were participating in it as a Red Haired Lion and little Lamb 🦁🐑 It was wonderful to be part of this special day where Serbian families gather and share beautiful moments ❤️😃🙏🇷🇸

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана 21. Дец 2018. у 11:15 PST

- Stefan i ja smo posetili posebnu srpsku crkvu u Nici. To je malo mesto, gde se neguje srpska zajednica i klutura. Porodice se okupljaju svake druge nedelje i provode stvarno kvalitetno vreme zajedno.

- Nastavnici volontiraju da bi se igrali sa decom, čitaju im pričle,i stvaraju šou kao u pozorištu, i tako udahnu život u reči koje čitaju. Stefan i ja smo učestovali kao crvenokosi lav i malo jagnje. Bilo je divno biti deo ovog posebnog dana gde se srpske porodice okupljaju i dele divne trenutke - napisao je Đoković.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.