PRVI PUT POSLE SMRTI MARADONE: Pa šta je ovo? Aguero se najzad oglasio i OBRUKAO! Gvardiola ga ne može opravdati

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2020, 17:34

PRVI PUT POSLE SMRTI MARADONE: Pa šta je ovo? Aguero se najzad oglasio i OBRUKAO! Gvardiola ga ne može opravdati

Nije uspeo da pređe preko razmirica.

Pep Gvardiola, trener Mančester sitija, pre nekoliko dana je izjavio kako je njegov fudbaler Serhio Kun Aguero veoma rastrojen nakon smrti Dijega Maradone. Ipak, to se ne vidi nigde i sad je Aguero još jednom razuverio po tom pitanju.

Zvezda je praktično obezbedila prolazak grupe Lige Evrope, a večeras (18.55) će protiv Hofenhajm probati da to uradi i teoretski, ali i da se „potuče“ s Nemcima za prvo mesto u grupi koje donosi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lakši žreb. Kvota na keca je 2,95, iks je 3,35, a dvojka 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Hofenhajm.

Maradona je Agueru bio tast pošto da je Kun oženio Dijegovu ćerku sa kojom ima 11-godišnjeg sina. Tragedija koja se dogodila prethodne srede, a Gvardiola je tada na konferenciji za novinare pričao o centarforu Sitija.

- Veoma je teško u ovom trenutku pričati o njegovom stanju. Utakmica protiv Olimpijakosa je bila jako teška. Tužan trenutak za njegovu porodicu, ali on je okej - rekao je tada Gvardiola.

Aguero u međuvremenu se nije nijednom oglasio o smrti Maradone, a njegova prva objava na Instagramu pojavila se danas, sedam dana nakon smrti. Ni na njoj nema legendarnog Argentinca, već je Serhio Aguero ispromovisao svoj intervju u jednom magazinu.

Podsetimo, Aguero je bio u braku sa Maradoninom ćerkom do 2012. godine kada su se nakon četiri godine braka razveli. Njih dvojica su posle toga ostali u jako lošim odnosima.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte počast Maradoni na stadionu Boke Juniors

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.