PRVI PUT POSLE POTPISA ZA ZVEZDU: Oglasio se Barak Bahar

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2023, 11:24

PRVI PUT POSLE POTPISA ZA ZVEZDU: Oglasio se Barak Bahar

Izraelac je novi trener crveno-belih.

Izraelski stručnjak Barak Bahar juče iej i zvanično potipsao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom koju će predvoditi sa klupe od naredne sezone. Potez crveno-belih da pre kraja sezone i finala Kupa Srbije promovišu Bahara bio je iznenađujuć, a novi trener Zvezde obratio se navijačima svok doskorašnjeg kluba Mabija iz Haife.

- Iako odlazim iz kluba, ne znači da ću se razdvajati. Zajedno smo išli na jedno putovanje. Bile >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tu to prelepe tri godine. Tri uzbudljive, nezaboravne godine. Hvala svima koji su bili deo ovog putovanja. Učinili ste da se osećam kao deo porodice - rekao je Bahar.

Posebno se novi trener Crvene zvezde zahvalio navijačima Makabija.

- Na kraju, hvala svima, svim navijačima, koji su nas gurali napred, koji su nas hrabrili, koji su bili sa nama u svim situacijama. Nemoguće je da zagrlim svakoga od vas, zato ću završiti jednom rečju, a to je ljubav- rekao je Bahar.

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ne idemo kući bez tebe: Novi trener Crvene zvezde opisao tok pregovora sa čelnicima srpskog šampiona

Izvor: Danas, 20.Maj.2023

Barak Bahar, trener koji će od naredne sezone sedeti na klupi Crvene zvezde, izjavio je da su mu predstavnici srpskog šampiona u Izraelu rekli da se ne vraćaju u Beograd bez njegovog potpisa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.