PRVI PUT OD KAKO JE DOŠAO NA KALIŠ: Oglasio se Kori Volden, ima specijalnu poruku za sve ZVEZDAŠE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2020, 15:08

PRVI PUT OD KAKO JE DOŠAO NA KALIŠ: Oglasio se Kori Volden, ima specijalnu poruku za sve ZVEZDAŠE (VIDEO)

Promenio klupske boje.

Američki plejmejker Kori Vodlen koji je iz Partizana prešao u Crvenu zvezdu, dao je prvi intervju od kako je promenio klupske boje.

Volden je sam platio deo obeštećenja kako bi obukao crveno-beli dres, a predsednik Partizana Ostoja Mijailović je rekao da je njegov klub "zaradio" 400.000 dolara odlaskom Amerikanca na Mali Kalemegdan.!

Volden kaže da se raduje što će sarađivati sa sa Sašom Obradovićem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
U prva tri kola Superlige najefikasniji tim je Spartak sa 10 golova, a upravo Subotičani večeras (19.00) gostuju Zvezdi na Marakani. Opklada GG3+ nosi kvotu 2,15, a kombinazzija 1&3+ 1,52. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Spartak.

- Pričao sam sa trenerom Obradovićem. Dobar trener, veoma dobar trener. Uzbuđen sam što ću imati priliku da igram za njega, što ću postati bolji igrač i igrati za tim. Što se tiče saigrača, neke znam odranije iz perioda kada smo igrali jedni protiv drugih, a ostale jedva čekam da upoznam.  Znam mnogo o njima, ali sam uzbuđen što ću ih bolje upoznati i sprijateljiti se s njima - rekao je Volden.

Imao je Amerikana i poruku za navijače Zvezde.

- Navijači od mene mogu da očekuju da ću igrati čvrsto, davati sve od sebe uvek na terenu i da ću uvek igrati najbolje što mogu. Poruka za njih: "Hvala vam što ste me prihvatili, spreman sam da uradimo mnogo dobrih stvari" - poručio je Volden.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.