PRVI PUT NA SRPSKOM: Ovako je zvanični sajt AO predstavio Noletovu čudesnu pobedu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2021, 15:58

PRVI PUT NA SRPSKOM: Ovako je zvanični sajt AO predstavio Noletovu čudesnu pobedu (FOTO)

Jači od bolova i rivala.

Odigrao je Novak Đoković jedan od najbizarnijih mečeva u karijeri. Savldao je Tejlora Frica u trećem kolu Australijan Opena sa 3:2 poosle velike borbe, drame i neviđenih preokreta.

Meč koji je Nole trebao rutinski da dobije posle vođstva od 2:0 u setovima pretvorio se u košmarnu dramu nakon povrede u trećem setu. Borio se Đoković sa rivalom i bolovima, ali je na kraju izašao kao pobednik što mogu samo veliki šampioni. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Posle završnog udarca pri meč lopti Novak je zagrmeo Tako je breee! -  dok je proslavljao jednu od najvećih pobeda! Australijan open je na svom profilu to ispratio porukom na srpskom "Idemo" uz srpske zastave.

🇷🇸 IDEMO 🇷🇸@DjokerNole | #AO2021 | #AusOpen pic.twitter.com/wD3cC7Cp1Q

— #AusOpen (@AustralianOpen) February 12, 2021

Sledeći rival Novaku Đokoviću biće Kanađanin Miloš Raonić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.