PRVI PORAZ POSLE NOVAKA: Kirjos stao u četvrtfinalu Montreala

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2022, 20:30

PRVI PORAZ POSLE NOVAKA: Kirjos stao u četvrtfinalu Montreala

Nije imao snage.

Australijski teniser Nik Kirjos poražen je u četvrtfinalu Mastersa u Montrealu, od njega je bio bolji Poljak Hubert Hurkač 7:6(4), 6(5):7, 6:1.

Nik je tako preklinuo seriju od devet uzastopnih pobeda, a niz je krenuo od poraza u finalu Vimbldona protiv Novaka Đokovića.

U prvom setu su oba teniser odlično servirala i viđene su svega dve brejk prilike i otišlo se u taj brejk. Tu se bolje snašao Poljak i stekao prednost. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << U nastavku slična priča. Bez brejkova i ponovo trinaesti gem i u drugom delu meča.

Ovoga puta je Kirjos bio taj koji se bolje snašao i meč je otišao u treći odlučujući set.

Australijanac u trećem setu nije bio na svom nivou. Poljak je oduzeo servis rivalu već u prvom servis gemu, a potom još jedanput, pa je na kraju odlučujući set osvojio Hurkač sa 6:1.

Visoki Poljak će u borbi za finale igrati sa pobednikom duela Kasper Rud - Feliks Ože-Alijasim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.