PRVI KADROVI SA SERBIA OPENA: Teniski spektakl kreće, ali OGROMNA BRIGA muči sve (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021, 13:00

PRVI KADROVI SA SERBIA OPENA: Teniski spektakl kreće, ali OGROMNA BRIGA muči sve (FOTO/VIDEO)

Valjda će oblaci biti blagonakloni.

Posle devet godina pauze, Beograd će od 19. do 25. aprila biti domaćin turnira Serije ATP 250 na kom će prvi nosilac biti najbolji igrač sveta Novak Đoković.

Serbia open počinje danas, a otvara ga duel Nikole Milojevića i Federika Korije u podne, posle čega će na teren Viktor Troicki i Marko Čekinato.

U večernjem terminu, od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 19 časova na teren izlaze Džon Milman i Danilo Petrović, dok će posle njih rekete ukrstiti Filip Krajinović i Stefano Travalja.

Ako će Superliga zaista zaižveti, postavlja se pitanje za šta Liverpul večeras (21.00) igra na gostovanju Lidsu - ako će ostati u Ligi šampiona, onda mu je ovo jedan od presudnih mečeva u borbi za plasman u to takmičenje. U svakom slučaju, kvota na dvojku je 1,77, a na GG3+ 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lids - Liverpul.

Prve fotografije i snimak sa turnira nagoveštavaju visok nivo organizacije, ali oblaci prete da bi mogli da pokvare planove. Videćemo kako će biti.

Želimo sreću srpskim predstavnicima.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Viktor Troicki

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Teniski ATP turnir Serbia Open 2021 od 19. do 25. aprila u Beogradu

Izvor: DobreVesti.rs, 19.Apr.2021

Posle devet godina ATP turnir serije 250 se vraća na terene Teniskog centra Novak.. .  . Za titulu na šljaci će se nadmetati neki od najboljih tenisera planete. Pored svetskog broja jedan, Novaka Đokovića, u Beograd stižu i četvrti na svetu, Dominik Tim (Austrija), deseti igrač na ATP listi,...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.