PRVI IZBOR: Julijan Nagelsman glavni kandidat za menadžera Totenhema

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 12:19

PRVI IZBOR: Julijan Nagelsman glavni kandidat za menadžera Totenhema

Nemac krajem marta dobio otkaz u Bajernu.

Nemački fudbalski trener i doskorašnji Julijan Nagelsman najozbiljniji je kandidat za novog menadžera Totenhema, prenosi Skaj sport. Nagelsman je trenutno bez angažmana, pošto je krajem marta dobio otkaz na mestu trenera Bajerna.

Predsednik Totenhema Danijel Levi insistira da nemački stručnjak od naredne sezone predvodi londonski klub. Pregovori dve strane su u toku, a uskoro bi trebalo da bude objavljeno da će Nagelsman >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sesti na klupu "pevaca".

Nemački mediji navode da Nagelsman želi da se preseli na Ostrvo, pošto smatra da je Totenhem veliki klub sa ogromnim potencijalom. Međutim, on od predstavnika Totenhema traži da mu omoguće da učestvuje u transfer politici kluba. Levi je krajem marta uručio otkaz Antoniju Konteu, a popularne "pevce" će do kraja sezone da vodi Kristijan Stelini.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.