PRVI ČOVEK BARSELONE OTKRIO: Mesijev povratak bio spreman, predomislio se odjednom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 15:16

PRVI ČOVEK BARSELONE OTKRIO: Mesijev povratak bio spreman, predomislio se odjednom!

On je odigrao presudnu ulogu...

Predsednik fudbalskog kluba Barselona Đoan Laporta naveo je da su svi uslovi za ponovni dolazak Lea Mesija bili spremni i da se Argentinac odjednom odlučio za Inter Majami, prenosi katalonski "Sport".

- Postojala je mogućnost da se Mesi vrati. Leo i njegov otac Horhe su to želeli, kao i klub. Međutim, bio je pogrešan trenutak i nismo želeli da se ponovi 2021. godina. Rekli smo Mesiju da ćemo mu javiti kada budemo imali dovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prostora u finansijskom fer-pleju da potpišemo ugovor sa njim. Ugovor je bio dogovoren, prošlo je nešto vremena, a onda nam je Horhe saopštio da su odlučili da Leo potpiše za Inter - rekao je Laporta.

Laporta je potom istakao da je Barselona u ovom trenutku po snazi sastava iznad Real Madrida.

- Imamo bolji tim od Reala. Nije to samo pitanje tima. Individualno imamo bolje igrače. Naši fudbaleri su daleko ispred njihovih. Kao navijač Barselone sam prezadovoljan timom koji stvaramo - dodao je predsednik Barselone.

Laporta je naveo da želi da Barselona nastavi dominaciju u španskom prvenstvu.

- Već imamo veoma kompetitivan tim. Osvojili smo prvenstvo prošle sezone, želimo da nastavimo dominaciju. Doveli smo Ilkaja Gundogana i Injiga Martineza, oni će nam doneti vrhunske igre, kao i ostali koji dolaze u naš klub. Znamo šta trener želi. Nedostaje nam bek i vezni fudbaler da ispunimo sve njegove zahteve. Želimo da osvajamo trofeje u narednim godinama - naglasio je Laporta.

Na korak do dolaska u Barsu bio je i talentovani Turčin Arda Gulder, novi član "kraljevskog kluba".

- Imali smo dogovor sa igračem, bili smo spremni da platimo Fenerbahčeu 17,5 miliona evra. Pojavili su se potom drugi klubovi, kao što je Real i platili su mnogo više. Tada smo odlučili da ne ulazimo u rat sa ponudama. Mogli smo se da se takmičimo za njega, ali nismo želeli. Nećemo ni za druge. Imamo određene kriterijume i poštujemo ih. Ne želimo da pravimo korak unazad - zaključio je Laporta.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Katarina Lazović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.