PRVAK EVROPE NA KOLENIMA: Pešić se sukobio sa Kampacom, umalo tuča, pa DEKLASIRAO Real (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2018, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVAK EVROPE NA KOLENIMA: Pešić se sukobio sa Kampacom, umalo tuča, pa DEKLASIRAO Real (FOTO)

Odigran je veliki španski derbi.

Košarkaši Barselone slavili su u večitom derbiju protiv ekipe Real Madrida u okviru Lige Endese na svom parketu sa 86:69. Trener Katalonaca Svetislav Pešić, još jednom je pokazao da je stručnjak za velika dela, pošto je potpuno razoružao aktuealnog prvaka Evrope. Srpski strateg je u poluvremenu imao kratak sukom sa prvotimcem Madriđana Fakundom Kapacom, ali je na kraju sve ipak završeno na najbolji način, iako je Argentinac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << delovao prilično raspoloženo čak i za fizički obračun.

Las emociones, a flor de piel. ¡Esto es más que un partido, es el Clásico! #LigaEndesa

🎥 En directo por @vamos pic.twitter.com/a7wXn5o26H

— Liga Endesa (@ACBCOM) November 25, 2018

🏀 | Vendredi soir, après avoir vécu sa 2e défaite de la saison, le @FCBbasket a dominé (90-80) l'Olimpia Milano au Palau Blaugrana.

Les hommes de Svetislav Pešić remontant à la 6e place qu'ils avaient perdu plutôt face au Panathinaïkos. #FCBLive #FCBBasket #Euroleague pic.twitter.com/lD3EEenmvg

— PenyaBlaugrana Paris (@PenyaParis) November 25, 2018

U veoma interesantnom meču u Blaugrani, Barselona je tokom celog meča bila bolji rival, iako je Real u nekoliko navrata pripretio domaćem timu šutem spolja. Međutim, Katalonci su u svakom trenutku imali odgovor, pa su u poslednjoj deonici zahvaljujući rafalnoj paljbi Kajla Kjurika potpuno rasturili Real i tako slavili u veliko španskom derbiju.

Kjurik je predvodio Barsu sa 16 poena, dok su Singlton i Hanga postigli po 12. Najbolji u Realu bio je Kerol sa 12 poena, a po 10 su dodali Kampaco i Tejlor.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kad proključa južnjačka krv: Pešić ušao u obračun sa Kampacom VIDEO

Izvor: B92, 26.Nov.2018, 00:09

Košarkaši Barselone dobili su derbi Endesa lige sa Realom 86:69, ali nije ključalo samo među igračima na parketu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.