PRVA FOTKA - MASKIRAN: Jokić stigao u Denver, priča o kilaži je LAŽ! Otkrio KAKVE je simptome imao dok je bio zaražen koronom

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2020, 12:16

PRVA FOTKA - MASKIRAN: Jokić stigao u Denver, priča o kilaži je LAŽ! Otkrio KAKVE je simptome imao dok je bio zaražen koronom

Bliži se nastavak sezone.

Konačno - Nikola Jokić se pridružio ekipi u Orlandu!

Srpski centar je pre nekoliko dana sleteo na američko tlo, uslikan je i na aerodromu u Čikagu, a sada je konačno sa saigračima.

Male su šanse Arsenala da se preko lige dokopa Evrope, ali duguju Tobdžije svojim navijačima da probaju da se večeras (21.15) iskupe za očajnu sezonu protiv novog šampiona Liverpula. Kvota na keca je 3,80, iks je 3,45, a dvojka 2,00. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal – Liverpul.

Denver Nagetsi su putem zvaničnim naloga na socijalnim mrežama obavestili navijače da je Jokić pristigao, a uz to objavili i fotografije Srbina u klupskoj opremi i sa zaštitnom maskom zbog.

- Vidite ko je ovde - napisali su iz Denvera uz fotografije.

Nikola je potom pričao o korona virusu.

- Bilo je malo uvrnuto, jer sam se osećao dobro. Osećao sam se normalno, i kada su mi rekli da sam pozitivan, bio sam iznenađen jer sam imao normalnu dnevnu rutinu, trening i sve ostalo, a onda su me pozvali i rekli da sam pozitivan - rekao je Jokić.

Nastavio je u istom ritmu.

- Onda sam pozvao sve i rekli su mi da je sve u redu, da je zdravlje na prvom mestu, što se podrazumeva.

Look who's here...#MileHighBasketball pic.twitter.com/u4FNdOY3fm

— Denver Nuggets (@nuggets) July 14, 2020

Slike "mršavog Jokića" obišle su planetu, a po povratku u Sjedinjene Američke Države, Nikola je prokomentarisao kako sve to izgleda iz njegovog ugla.

- Stvarno nisam mnogo smršao (tokom pandemije). Na sličnoj sam kilaži bio tokom čitave godine, mislim da sam smršao možda kilogram ili dva posle tog 11. marta - rekao je Nikola Jokić.

Kada su ga pitali da prokomentariše prošlogodišnju izjavu iz plej-ofa da mu prija da igra kada je teži, on se pretvorio u "Džokera" i nasmejao sve prisutne.

- Šta očekujete da kažem? Pa to je bio samo izgovor. Šalim se, naravno - kaže Jokić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.