PRŠTALO NA SVE STRANE: Sjajan meč, ali bez GOLOVA

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2022, 17:18

PRŠTALO NA SVE STRANE: Sjajan meč, ali bez GOLOVA

Prvi put za sada 0:0 na kraju.

Fudbaleri Danske i Tunisa odigrale su bez golova i to je prvi meč na Mundijalu u Kataru za sada na kojem se nisu tresle mreže.

Iako nije bilo pogodaka utakmica je mogla zadovoljiti publiku. Imala je jak ritam bilo je šansi, VAR je konsultovan duboku u nadoknadi, ali sudija ipak nije dosudio penal za Dance. Istini za volju u sličnoj situaciju nešto ranije nije ni za AfFrikance pokazao na belu tačku pa se može reći da su svi zadovoljni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog takvog ishoda.

Tunis je pokazao da je prerano otpisan i da imaju sjajan timski duh. Sa druge strane, Danska je većinu meča delovala nemoćno u pokušajima da probije tvrdu odbranu sekcije iz Afrike.

Tunis je bio bolji rival u prvom poluvremenu, a fudbaleri afričke selekcije su imali dve dobre šanse, dok Isam Džebaili u samom finisu ovog dela meča nije bio precizan.

Danska je zaigrala angažovanije u drugom poluvremenu, Andreas Kornelijus je imao veliku priliku, ali je u 70. minutu pogodio stativu. Do kraja meča nije bilo golova.

U drugom meču prvog kola grupe D večeras će igrati Francuska i Australija od 20 časova po srednjeevropskom vremenu.

GRUPA "D"

DANSKA – TUNIS 0:0

FRANCUSKA - AUSTRALIJA (20.00)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DAN IZNENAĐENJA NA SVETSKOM PRVENSTVU: Prva utakmica bez golova na šampionatu, Danska i Tunis remizirali 0:0

Izvor: Pančevac-online.com, 22.Nov.2022

Odličan meč, iako nije bilo golova. Ako ste mislili da je Saudijska Arabija pobedom nad Argentinom „ispucala“ iznenađenja za danas, grdno ste se prevarili. Selekcija Tunisa je remizirala bez golova sa Danskom, pa je i takmičenje u grupi D Mundijala u Kataru počelo neočekivanim rezultatom. Tunis...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.