PRST U OKO DELIJAMA: Oglasio se Kampaco - ”Mama mi je govorila da nije ni trebalo da idem iz Reala”

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 11:19

PRST U OKO DELIJAMA: Oglasio se Kampaco - ”Mama mi je govorila da nije ni trebalo da idem iz Reala”

Smatra to greškom...

Argentinski košarkaš Fakundo Kampaco (32) dao je zanimljiv intervju za špansku "Marku" nakon što se vratio u svoju drugu kuću - madridski Real.

Kampaco je minulu polusezonu proveo u Crvenoj zvezdi koja je bila njkonkretnija da ga angažuje pošto je "katovan" u Denver Nagetsima.

Na pitanje da li se, možda, sa godinu dana zakašnjenja vratio u Real, Kampaco je rekao:

- Mislim da sam stigao onda kada je trebalo da stignem. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ono što vam je dato, dato vam je u pravo vreme. Želeo sam da probam da igram još jednu sezonu u NBA a desilo se da su me "katovali" posle mesec i po dana. Našao sam se potom u čudnoj situaciji kada sam se vratio u Evropu, usred sezone, kad su timovi već kompletirali rostere, bilo je teško... Bilo je ponuda, ali tad je već sve bilo komplikovano. Sada, posle sezone u Crvenoj zvezdi sam mirniji. Uspeo sam da ispregovaram sa Realom i srećan sam što sam uspeo da se vratim na mesto koje osećam kao svoju kuću. Vrlo sam motivisan i spreman za sve što nas čeka.

Veliki broj poziva Kampaco je imao, kaže, da se vrati u klub još dok je bio u Denveru.

- Uvek sam imao odličan odnos sa svima u Realu, još otkad sam otišao u NBA. Bio sam u stalnom kontaktu sa prijateljima iz Madrida, iz kluba, nikad te kontakte nisam izgubio. I tada sam znao da će mi, kad završim sa NBA, prioritet biti povratak u Real.

Otud i konstatacija Kampacovog sagovornika da mu je povratak u Madrid bila skoro opsesija. Podsetio je Argentinca na činjenicu da se odrekao i velikog novca kako bi opet bio u Realu.

- Novac jeste bitan faktor ali nije glavni. Morate to imati u vidu kada donosite odluke, bilo da je reč o košarci ili o životu, uvek sam gledao da na moje odluke ne utiče novac. Na to stavljam veliki naglasak, ali nije jedina stavka. Sve stavljam na vagu i odlučujem prema tome šta me najviše raduje. To je ono što sam radio kroz čitavu svoju karijeru. Ispunio sam san da igram u NBA ligi, sada se vraćam u Madrid.

Kampaca je novinar Marke podsetio na razgovor koji je Argentinac imao sa majkom pre odlaska u Denver - tada mu je rekla da ne ide iz Madrida jer ga tamo svi vole.

- Moja majka je bila srćna zbog ljubavi koju su mi pružili ovde u Madridu i koliko mi je ovde uvek bilo lepo. Ona voli ovaj tim, klub, grad, zemlju...

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mina, supruga Nemanje Nedovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.