PRŠTAĆE IZMEĐU GRADSKIH RIVALA IZ MANČESTERA: Junajted i Siti žele istog igrača (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2021, 11:46

PRŠTAĆE IZMEĐU GRADSKIH RIVALA IZ MANČESTERA: Junajted i Siti žele istog igrača (FOTO)

Njegova cena je 80 miliona funti.

Potrebno je Mančester Junajtedu da se konačno vrati na vrh Premijer lige jer na Old Trfordu titula nije viđena još od odlaska Ser Aleksa Fergusona, a za tako nešto potrebna su i kvalitetna pojačanja, često vrlo skupa.

Uzevši u obzir krizu zbog pandemije korona virusa koja je pogodila sve, to nije lako ostvariti, ali u Junajtedu imaju plan kako da to učine. Cilj im je Džek Griliš iz Aston Vile, jedan od najboljih igrača Premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lige.

Jack Grealish injury update as Aston Villa boss Dean Smith announces return date | @JamesNurseyhttps://t.co/ymwnqE4GQj pic.twitter.com/zIyo5hHHwP

— Mirror Football (@MirrorFootball) April 30, 2021

Inter bi mogao i matematički da osigura titulu ako savlada fenjeraša iz Krotonea, a Atalanta ne dobije Sasuolo. Dvojka se zato plaća sa 1,25, možda još sigurnija, a isplativija varijanta je X2&0-3 za kvotu 1,80. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Krotone - Inter

Aston Vila nije baš voljna da proda svog kapitena, ali se predviđa da biiznos od 80 miliona funti mogao da im promeni mišljenje. Problem za Junajted je što je na Griliša oko bacio i gradski rival Mančester Siti, pa će biti interesantno videti ko će biti uspešniji u ovoj vrsti derbija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Viki Odintcova, devojka Luisa Hamiltona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.