PROŠLO JE 17 GODINA OD NJEGOVE SMRTI: Navijači i dalje pamte Harisa Brkića

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2017, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROŠLO JE 17 GODINA OD NJEGOVE SMRTI: Navijači i dalje pamte Harisa Brkića

Ubica još nije otkriven.

Na današnji dan navršava se tačno 17 godina od smrti Harisa Brkića, košarkaša koji svojim igračkim i ljudskim kvalitetima ostavio dubog trag.

ŽREB ZA ČETVRTFINALE KUPA SRBIJE: Zvezda na Mačvu, Partizan protiv Javora!

NESTAO! Hrvatski huligan pobegao sa VMA!

Članovi porodice, prijatelji i nekadašnji saigrači Brkića, održali su danas sedamnastogodišnji pomen nekadašnjem košarkašu Partizan, Budućnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bosne i čačanskog Borca koji je preminuo sa 26 godina. Od bivših saigrača prisutni su bili Miroslav Berić, Zoran Stevanović, Zoran Sretenović sa suprugom, Žarko Stijović, Jadranko Nikolić i Mlađan Šilobad.

Haris Brkić je odigrao ukupno 294 zvanične utakmice i postigao je 3740 koševa za Partizan. U crno-belom dresu je posle povratka iz Budućnosti odigrao samo tri zvanične utakmice pre tog kobnog 12. decembra 2000. godine. Tri dana posle napada, Haris je preminuo. Njegov ubica i posle 17 godina nije otkriven.

Navijači crno-belih i posle toliko godina nisu zaboravili Brkić. Grobari ga i dalje pamte i pevaju pesmu koju su napisali za njega..

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.