PROŠLI PUT RAZGALIO JE GROBARE: Sada moramo još snažnije, da natopimo dresove!

Izvor: HotSport.rs, 25.Feb.2016, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROŠLI PUT RAZGALIO JE GROBARE: Sada moramo još snažnije, da natopimo dresove!

Kako nije igrao u tmurnoj prolećnoj premijeri, sa razlogom se od Alena Stevanovića očekuje da poboljša igru Partizana u 150. ‘večitom’ derbiju.

Alen Stevanović bio je strelac jedinog gola Partizana na u jesenjem derbiju, koji će i pored njegovog lucidnog poteza i lepe realizacije šanse u kojoj se našao u tom 43. minutu, ipak ostati upamćena po boljoj igri Crvene zvezde i pobedi od 3:1.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Bivši fudbaler Intera, Torina i Palerma veruje da tako neće biti i u subotu od 17 časova, kada će Partizan igrati na domaćem stadionu.
– Moramo da koristimo šanse, da od prvog minuta uđemo snažno, da natopimo dresove – rekao je Stevanović novinarima u ‘Zemunelu.
– U prvom derbiju nismo iskoristili nekoliko velikih prilika, između ostalih i ja. To u subotu ne sme da se ponovi – dodao je Stevanović.
Pripreme su pre njegovim rečima protekle dobro i iako je Partizan poklekao već na startu proleća protiv OFK Beograda, Stevanović veruje da će se dobar rad isplatiti.
– Verujem da smo na pripremama uradili dobar posao i da smo spremni za derbi. Imamo mesec i po dana rada i u punoj smo znazi. Ne možemo da vratimo vreme, gledamo samo napred.
FOTO: STARSPORT O Crvenoj zvezdi se sve zna, ali krilni napadač uverava da nije pratio pripreme i rad ljutog rivala.
– Pratili smo malo, po medijima, portalima. Bili smo ipak fokusiran na naš rad – ističe Stevanović.
Titula je izgubljena, to je odavno poznato, ali ovom prilikom nije želeo da govori o uzrocima, već samo o tome kako da se ublaže posledice.
– Velika je to prednost. Ne bih se vraćao na uzroke zbog čega je tako. Najbitnije je da se fokusiramo na ono što sledi, da osvojimo Kup i izborimo plasman u Evropu – zaključio je Stevanović razgovor sa novinarima posle treninga na Teleoptiku.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.