PROŠLE SEZONE JE KATALONCIMA DAO GOL: Sada je postao član Barselone (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2019, 06:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROŠLE SEZONE JE KATALONCIMA DAO GOL: Sada je postao član Barselone (FOTO)

Potpisao je petogodišnji ugovor.

Barselona je prošle sezone izgubila samo jedan meč na domaćem terenu i to od Betisa sa 4:3, a prvi gol za Betis postigao je tada Žunior Firpo koji je sa Kataloncima potpisao petogodišnji ugovor koji bi mogao da bude vredan 30 miliona evra, uz otkupnu klauzulu od 200 miliona

Firpo je planiran za poziciju levog beka kao zamena Đordiju Albi koji nije ni imao konkurenciju prošle sezone. Firpo je rođen u Dominikanskoj Republici, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u Španiju stigao sa šest godina i ima njihovo državljanstvo.

⚽💵 Nuevo compañero para Vidal: el Barcelona ficha a Junior Firpohttps://t.co/Pe8kjXYnXF pic.twitter.com/6d71PExeuf

— El Deportivo LT (@ElDeportivoLT) August 4, 2019

U akdemiju Betisa 22-godišnji Firpo je stigao 2014, a za prvi tim kluba iz Sevilje debitovao je prošle sezone odigravši 38 utakmica i postigavši pet golova.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.