PROSLAVLJENI TRENER POMAŽE ZVEZDI: Biser koga juri bivši šampion Engleske pred Marakanom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2020, 15:23

PROSLAVLJENI TRENER POMAŽE ZVEZDI: Biser koga juri bivši šampion Engleske pred Marakanom (VIDEO)

Crveno-beli na potezu.

Proslavljeni trener Crvene zvezde Ljupko Petrović, koji je tim sa Marakane doveo do titule evropskih šampiona 1991. godine, prethodnog ponedeljka prisustvovao je meču Carsko Selo - Slavija Sofija, kako bi "snimio" potencijalno pojačanje kluba iz Ljutice Bogdana.

Kreće lopta i u Italiji. I to derbijem Juventus - Milan u polufinalu Kupa večeras od 21.00. Ovo je revanš utakmica, na San Siru je bilo 1:1. Kvota na Juve je 1,60, iks je 3,80, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dvojka na Milan, koji dolazi bez Ibrahimovića, čak 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Milan

Prema saznanjima bugarskih medija, Petroviću je u toj utakmici za oko zapao 18-godišnji vezista gostiju Filip Krastev. Reč je o vezisti, koji može da odgovori zahtevima "osmice" i "desetke", a prema opisima iz Bugarske važi za igrača plemenitog kova i sjajne tehnike.

U prvom timu Slavije je debitovao sa 16 godine, prošle sezone je odigrao 17 mečeva uglavnom ulazeći sa klupe, dok je u tekućoj na 10 utakmica kao starter, upisao i jednu asistenciju.

Filip Krastev,kako prenose bugarski mediji, sazreva iz meča u meč i krasi ga dobra pas igra. Očekuje se da već ovog leta napusti Slaviju, jer je gradski rival CSKA iz Sofije odavno pokazao interes za ovog fudbalera.

Krajem aprila aktuelan je bio njegov prelazak u bivšeg šampiona Premijer lige Lester, ali je Slavija tom prilikom odredila obeštećenje od 1.500.000 evra. Proslavljeni stručnjak Zvezde ga je "zabeležio", sada odlučuju na Marakani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.