PROŠETALA NOVU HALJINU

Izvor: Kurir, 30.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROŠETALA NOVU HALJINU

Srpska teniserka Jelena Janković izazvala je pometnju u tržnom centru u australijskom gradu Pertu kada je prodefilovala u ljubičastoj haljini kreatorke Rut Tavridas! Australijski kupoholičari imali su jedinstvenu priliku da vide treći reket sveta u haljini od 900 dolara i tako bar na trenutak zaborave na prazničnu poteru za robom na sniženju i zatraže autogram od poznate teniserke.

Jelena Janković je u tržnom centru u Pertu birala toaletu za predstojeći bal u čast početka >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Hopman kupa, na kome će zajedno sa Novakom Đokovićem predstavljati Srbiju. Ove godine parti će biti priređen na luksuznom brodu, koji će sa 750 zvanica prokrstariti ovom australijskom lukom.

Srpkinja je u veseloj atmosferi pronašla vremena i za lokalne novinare, kojima je rekla da kao teniserka nije često u prilici da oblači u skupocene toalete, ali da joj se veoma sviđa osećaj.

- Veoma sam uzbuđena, jer kao teniserka nemam često priliku da se oblačim u skupocene toalete. Potrudiću se da ubuduće češće nosim ovakve kreacije - rekla je Jelena.

Inače, modeli Rut Tavridas su širom sveta poznati po naglašenoj erotici ove kreatorke, a mnogo poznate glumice i pevačice često nose njene kreacije na balovima, koktelima i modnim pistama. (P. P.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.