PRONAŠAO NOVI KLUB: Krstić u Bundesligi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2017, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRONAŠAO NOVI KLUB: Krstić u Bundesligi (FOTO)

Ugovor do kraja sezone.

Nemanja Krstić, nekadašnji reprezentativac Srbije i član Mega Leksa, novi je član Kapfenberga. Krilni košarkaš je sa čelnicima kluba iz austrijske Bundeslige potpisao ugovor do kraja sezone.

Nemanja Krstić signed with Kapfenberg until the end of the season. @Sportando

— Planetabasket (@PlanetabasketSr) 07. фебруар 2017.

Krstić je bez angažmana bio od 9. decembra, kada se rastao sa čelnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mornara iz Bara. Nedavno se pominjalo da bi Krstić mogao da pojača Karpoš Sokoli, ali je u međuvremenu ipak odabrao odlazak u austrijsku Bundesligu. Bivši član talenat Mega Leksa odigrao je ove sezone deset utakmica za Mornar u ABA ligi, gde je beležio blizu četiri poena, dva skoka i asistenciju po meču.

TO JE LJUBAV: Pogledajte kako se Ivana divi suprugu Danilu Anđušiću! (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.