PRONAŠAO NOVI KLUB: Forlan napušta Indiju i ide u Kinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2018, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRONAŠAO NOVI KLUB: Forlan napušta Indiju i ide u Kinu

Urugvajski golgeter odlučio na ode iz Mumbaja.

Urugvajski golgeter Dijego Forlan odlučio je da napusti indijski Mumbaj i pređe u Kiči iz Hong Konga, objavio je tamošnji šampion. Njemu je istekao tromesečni ugovor i kao slobodan igrač je potpisao za 10. klub u karijeri.

ZA 30 MILIONA: Everton doveo moćnog golgetera! Debituje protiv Liverpula

NE PITAJU ZA CENU: Italijanski VELIKAN krade pojačanje crno-belima!

Diego Forlan, winner >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << of the Golden Ball at the 2010 World Cup, has signed for Hong Kong side Kitchee at the age of 38. pic.twitter.com/A4PUkQAbiH

— DW Sports (@dw_sports) January 4, 2018

Ovaj 39-godišnji fudbaler karijeru je počeo u Indepedijenteu, kao veliki talentat prešao je u Mančester junajted, ali se tek posle dokazao odličnim igrama u Viljarealu i madridskom Atletiku gde je u Španiji za sedam godina dao više od 150 golova. Bio je član i Intera, brazilskog Internasionala, japanske Osake i Penjarola iz Urugvaja.

Za reprezentaciju Urugvaja je odigrao 112 utakmica i dao 36 golova, a bio je deo tima koji je završio kao četvrti na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi kada je proglašen za najboljeg igrača i strelca turnira.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.