PRONAĐENA ZAMENA ZA BORJANA: Stiže iz Italije, Stanković nema ništa protiv (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2020, 15:33

PRONAĐENA ZAMENA ZA BORJANA: Stiže iz Italije, Stanković nema ništa protiv (FOTO)

Stiže na pozajmicu.

Generalni direktor Crvene zvezde istakao je da ne isključuje opciju da Milan Borjan napusti Marakanu ovog leta. To je potvrdio generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić rečima da su iz kluba već razgovorali o mogućnosti da ostvare pozajmicu sadašnjeg golmana Intera.

Ipak, dok se ne otvori mesto za mladog čuvara mreže neće biti povučeni konkretni potezi.

Zahuktala se bitka za Ligu šampiona u Premijer ligi, i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Čelsiju je izuzetno važno današnje (18.30) gostovanje Šefild Junajtedu, koji se bori za Ligu Evrope. Kvota na dvojku je 1,65, a na duplu šansu 1X 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Šefid Junajted – Čelsi.

On nije isključio odlazak kapitena Milana Borjana ili drugog golmana Nikole Vasiljevića.

- U skladu svemu tome ćemo se ponašati. U slučaju da ide Borjan ili Vasiljević verovatno bismo doveli Filipa Stankovića. Sada to nije tema, ali ostavljamo prostor - rekao je Terzić i dodao:

- Jesmo razgovorili sa Dejanom Stankovićem oko dolaska njegovog sina i golmana Intera. Videćemo... U ovom momentu imamo Borjana, Vasiljevića, Katića i najmlađeg Ćopića. Videćemo kakva će biti situzacija oko biti odlazaka - istakao je generalni direktor Zvezde.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.