PRONAĐEN JE MRTAV U STANU: Majka zatekla jeziv prizor - Preminuo poznati sportista

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2024, 11:16

PRONAĐEN JE MRTAV U STANU: Majka zatekla jeziv prizor - Preminuo poznati sportista

Stravična vest.

Bivši brazilski klizač Gabrijel Onmaht (23) pronađen je mrtav u svom domu u Šafhauzenu u Švajcarskoj.

Stravičan prizor prva je ugledala njegova majka.

- Pronašli smo ga mrtvog u njegovom stanu, na kauču. Forenzički nalaz nije ukazivao na provalu ili nešto slično. Ležao je sa slušalicama, pa sam mislila da me nije čuo kada sam stigla. Prišla sam bliže i shvatila... Mislimo da je to bio srčani udar - otkrila je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << majka Fatima za Globo Esporte.

Gabrijel je bio jedan od pionira brzog klizanjau Brazilu, a 2015. i 2017. godine takmičio se i na internacionalnom nivou.

Gabrijel je počeo da kliza za Brazil. Sa velikim ponosom je predstavljao Brazil. Prestao je da predstavlja Nemačku, jer mu je srce uvek kucalo za Brazil. Klizanje je bila njegova strast", otkrila je majka preminulog sportiste.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.