PROMENE U RIMU: Foro Italiko dobija krov do 2026.

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2023, 18:57

PROMENE U RIMU: Foro Italiko dobija krov do 2026.

Organizatori su i voe godine imali problema zbog kiše.

Organizatori teniskog Otvorenog prvenstva Italije u Rimu objavili su da će do 2026. godine izgraditi pokretni krov, kako se mečevi ne bi prekidali i odlagali zbog kiše, saopšteno je danas, prenosi AP.

 - Krov stiže. Odobren je plan izvodljivosti i to će biti futuristički projekat, koji će učiniti centralni teren Foro Italika upotrebljivim tokom čitave godine - izjavio je jedan od organizatora Vito Kocoli.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
AP podseća da je polufinale Otvorenog prvenstva Italije u muškoj konkurenciji između Rusa Danila Medvedeva i Grka Stefanosa Cicipasa u subotu bilo prekinuto na četiri i po sata zbog kiše, a da je finale u ženskoj konkurenciji počelo sinić posle 23 časa. Današnje finale između Medvedeva i Danca Holgera Runea kasnilo je zbog lošeg vremena sa početkom više od 90 minuta. Kapacitet centralnog terena u Rimu sa pokretnim krovom biće 12.500.

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.