PROMENE U HASU: Grožan i Magnusen napuštaju tim

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020, 17:08

PROMENE U HASU: Grožan i Magnusen napuštaju tim

Nije poznato ko će ih zameniti.

Ekipa Hasa ostaće na kraju sezone bez oba vozača pošto će Roman Grožan i Kevin Magnusen otići iz tima. Otkako je Has potpisao Konkord sporazum koji se obavezao da će i u narednih pet godina učestvovati u Formuli 1, američki vlasnici prave novu startegiju. Grožan je u timu od prvog dana, tačnije od 2016 i za to vreme je na 92 trke osvojio 110 bodova.

 - Poslednje poglavlje je završeno i knjiga je zatvorena. Mnogo sam naučio, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mnogo napredovao da postanem bolji vozač i bolji čovek. Nadam se da sam pomogao ljudima u ekipi da napreduju. Zbog toga sam najponosniji, više nego na prve trke 2016. godine ili na četvrto mesto u trci u Austriji 2018. godine. Ekipi želim sve najbolje u budućnosti - naveo je Grožan na društvenim mrežama.

Zvezda večeras (20.45) čeka CSKA u Evroligi. Rusi imaju skor 2-2 što ih ne zadovoljava, s obzirom na dovedena pojačanja, i probaće da dođu do pobede u gostima. Kvota na keca je, 2,70, a na dvojku 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - CSKA.

Kevin Magnusen je u Has stigao godinu dana posle Grožana, a u oproštajnoj poruci se zahvalio vlasnicima tima i svim članovima ekipe.

 - Ovo će biti moja poslednja sezona u Hasu. Tada je bio veliki izazov biti deo novog tima, u njemu sam uživao i stekao veliko iskustvo koje mi je pomoglo da se razvijem kao vozač. Radim na planovima za budućnost, koje ću uskoro objaviti. Ostalo je još šest trka ove sezone i daću sve od sebe da je završim na pravi način - naveo je Magnusen.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.