PROMENE: Duško Basrak novi predsednik Kik boks saveza Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 09:12

PROMENE: Duško Basrak novi predsednik Kik boks saveza Srbije

Protivkandidat mu je bio Nenad Pagonis.

Nekadašnji kik boks šampion Duško Basrak novi je predsednik Kik boks saveza Srbije, saopšteno je danas iz tog saveza. Basrak je izabran na vanrednoj sednici Saveza održanoj u Kraljevu. Nakon ostavke prethodnog predsednika, Miodraga Jotića, zakazana je izborna sednica. Basrakov protivkandidat bio je Nenad Pagonis, takođe nekadašnji uspešni takmičar.

 - Zahvalio bih se svim klubovima koji su mi dali podršku. Ovaj sport >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je svima nama dao mnogo i došlo je vreme da mu se odužimo. Naš kik boks nalazi se u nezavidnoj situaciji, ali ću sa svojim timom, i Upravnim odborom, pokušati da vratim i Savez i kik boks na puteve stare slave. Pokušaćemo još da ga podignemo. Prvi cilj je, naravno, da omogućimo nesmetan rad Saveza i našim najboljim takmičarima stvorimo uslove da se dobro pripreme za  evropsko i svetsko prvenstvo ove godine - istakao je Basrak.

Pored izbora novog predsednika, delegati Skupštine Kik boks saveza Srbije izabrali su i Upravni odbor, u kojem su petorica privrednika, Miloš Štoka, Dušan Linta, Aleksandar Femić, Mladen Jeremić i Ognjen Cvjetićanin.

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.