PROMENA U POSLEDNJI ČAS: Piksi zbog povrede mora da menja startnih 11

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2022, 12:31

PROMENA U POSLEDNJI ČAS: Piksi zbog povrede mora da menja startnih 11

Srbija i Švajcarska igraju za plasman u osminu finala u petak u 20 časova.

Problem u predvečerje utakmice odluke sa Švajcarskom (petak, 20 časova).

Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković neće, kako stoje stvari, moći da računa na Miloša Veljkovića. Štoper Verdera se nije oporavio od povrede zadobijene u duelu sa Kamerunom i njegovo mesto u centralnom delu odbrane trebalo bi da zauzme Stefan Mitrović.

Iskusni štoper dobio je šansu u drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poluvremenu protiv Kameruna upravo u situaciji kada je došlo do povreda u poslednjoj liniji tima, pa je zamenio Strahinju Pavlovića u 55. minutu.

Dakle, od prvog minuta u duelu sa Švajcarskom trebalo bi da zaigra sledećih 11 “Orlova”: V. Milinković-Savić, Milenković, S. Mitrović, Pavlović, Živković, Kostić, Lukić, S. Milinković- Savić, Tadić,A. Mitrović i Vlahović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Veljković ne može – Mitrović počinje utakmicu odluke

Izvor: Danas, 02.Dec.2022

Jutro, uoči meča sa Švajcarskom, odsudnom za plasman u osmini finala Svetskog prvenstva, izvesna je i mala korekcija u poslednjoj liniji srpskog državnog tima.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.