PROMENA U ALFA TAURIJU: Rikardo zamenio Nika di Vrisa

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 17:28

PROMENA U ALFA TAURIJU: Rikardo zamenio Nika di Vrisa

Holandski vozač nije uspeo ove sezone da osvoji ni bod.

Australijanac Danijel Rikardo zameniće u ekipi Alfa Tauri holandskog vozača Nika de Vrisa, koji ove sezone nije uspeo da osvoji nijedan bod u šampionatu Formule 1.

U saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu takmičenja navodi se da će Rikardo debitovati za Alfa Tauri na Velikoj nagradi Mađarske, koja će biti vožena 23. jula. Australijanac će voziti za italijanski tim do kraja sezone. Drugi vozač Alfa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Taurija Japanac Juki Cunoda osvojio je ove sezone samo dva boda.

Rikardo (34) je rezervni vozač Red Bula, a F1 je nastupao za ekipe HRT, Toro Roso, Red Bul, Reno i Meklaren. On je ostvario osam pobeda u karijeri za ekipu Red Bula.

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

F1: Rikardo mijenja De Vrisa u ekipi Alfa Tauri

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jul.2023

Australijanac Danijel Rikardo zamijeniće u ekipi Alfa Tauri holandskog vozača Nika de Vrisa, koji ove sezone nije uspio da osvoji nijedan bod u šampionatu Formule 1.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.