PROMENA PLANA: Zvezda ne dovodi Ederu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2021, 10:19

PROMENA PLANA: Zvezda ne dovodi Ederu?

Nećkanje...

Italijanski mediji su već poslali Simonea Ederu u Crvenu zvezdu, ali je ofanzivni vezista i dalje daleko od Crvene zvezde, piše Sportski žurnal.

Crveno-beli su dogovorili uslove saradnje sa Torinom, pošto je u pitanju 18-mesečna pozajmica sa otkupnom klauzulom, ali na Marakani i dalje vagaju da li je dovođenje Edere ispravan potez.

Poseban razlog za oklevanje u Crvenoj zvezdi je činjenica da niko nije prodat u zimskom prelaznom roku, a pogotovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je dilema da li je više potreban brz krilni napadač ili neko sa barem približnom idejom kao Katai.

Problem je što Edera dugo nije imao utakmice u nogama, samo dva puta je dobio šansu tokom ove sezone, a nema sumnje da bi se od njega odmah očekivali “kule i gradovi” kao strancu koji dolazi sa Apenina..

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.