PROLAZI KAO MANDIĆ: Ako niko ne plati PAPRENO OBEŠTEĆENJE za Jakšića - NEĆE igrati za Novi Beograd

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 20:26

PROLAZI KAO MANDIĆ: Ako niko ne plati PAPRENO OBEŠTEĆENJE za Jakšića - NEĆE igrati za Novi Beograd

Neverovatna situacija.

VK Novi Beograd je uspeo da "otera" Dušana Mandića, a slična sudbina je namenjena i drugom srpskom velemajstoru. Oni su spremni da puste Nikolu Jakšića da pronađe novi klub, koji je će  za preostalu godinu ugovora isplatiti 150.000 evra vicešampionu Evrope.

- Nismo zadovoljni pokazanim i to je razlog zbog čega dajemo Jakšiću mogućnost da promeni sredinu. Ovo je cena, mislim da smo dosta uložili, a nismo dobili očekivano - rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << direktor Novog Beograda Slobodan Soro za Sport klub.

U slučaju da dvostruki olimpijski šampion ne nađe klub koji je sposoban da ispalti traženi novac, on će dobijati platu od Novog Beograda naredne sezone, ali neće imati pravo da se takmiči i trenira na vrhunskom nivou.

- Ako ne nađe klub Jakšiću će biti ispoštovan ugovor i neće nigde da igra. Tu je celo leto, neka se pokaže. Možda nas natera da se predomislimo. Ali ovakav, kakav je bio do sada nije igrač kojeg smo očekivali - rekao je bivši reprezentativni golman Srbije i Brazila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.