PROKLJUČALA CRVENO-BELA KRV: Novakova poruka fudbalerima Zvezde odjekuje Marakanom! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2018, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROKLJUČALA CRVENO-BELA KRV: Novakova poruka fudbalerima Zvezde odjekuje Marakanom! (FOTO)

O ovome se priča.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković oglasio se povodom trijumfa Crvene zvezde nad Liverpulom u Ligi šampiona. Đoković je, kao što je poznato, veliki navijač crveno-belih.

- Istorijska pobeda Zvezde nad velikim Liverpulom. Hvala momci na fantastičnoj igri i navijačima na sjajnoj atmosferi. Dokaz da se sve u životu može kada je neko posvećen – >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napisao je Đoković na Instagramu.

Istorijska pobeda Zvezde nad velikim Liverpulom. Hvala momci na fantastičnoj igri i navijačima na sjajnoj atmnosferi. Dokaz da se sve u životu može kada je neko posvećen 🙏💪⚪️🔴 - Historical win for @crvenazvezdafk! Amazing achievement. Well done boys #fkcz

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Nov 7, 2018 at 10:30am PST

Srpski as se priprema za završni Masters u Londonu na kojem će igrati najboljih osam tenisera sveta.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đokovićevo HVALA Zvezdi, a onda je poentirao moćnom porukom (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Nov.2018

Iako sa malim zakašnjenjem, najbolji srpski teniser čestitao je Zvezdinim fudbalerima na istorijskoj pobedi u Ligi šampiona...Novak Đoković se tim povodom oglasio večeras na svom profilu na Tviteru, oduševljen ishodom spektakularne utakmice na ''Marakani''...''Istorijska pobeda Zvezde nad velikim...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.