Izvor: HotSport.rs, 11.Jan.2016, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROKLETSTVO SE NASTAVLJA: On i dalje golovima ‘ubija’ slavne ličnosti (VIDEO)

U početku smo mislili da je slučajnost, ali novo jutro nam je donelo još jednu potvrdu ovog ‘prokletstva’…

Neverovatno je koliko slučajeva može da dovede da zaista poverujemo da je ‘slučajnost’. Aron Remzi pre dva dana postigao je gol u meču Arsenala protiv Sanderlenda, a već jutros saznali smo da je još jedna poznata ličnost napustila ovaj svet.
Kao pravi ubica, fudbaler Arsenala ispraća jednu po jednu slavnu ličnost u svetu, muzike, kulture, filma. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Nova ‘žrtva’ je slavni pevač Dejvid Bouvi, koji je noćas preminuo.
To nas je još kako navelo da se prisetimo svih ličnosti koje je ispratio vezni igrač ‘tobdžija’. Svojim golovima najavio je smrti Vitni Hjuston, Stiva Džobsa, pa i Moamera el Gadafija i Osame Bin Ladena.
Takođe, najavio je i pogibiju glumca Pola Vokera, a prošle godine i samoubistvo još većeg Robina Vilijamsa.
Ovim golom protiv Sanderlenda (3:1 za Arsenal) ispratio je i Dejvida Bouvija.
Srećom, ne igra na poziciji napadača.

(Izvor: youtube / SPORTVHDCUP)

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.