PROCURIO SNIMAK: Kada mu je Radonjić prišao, Ronaldo uradio nešto što je opet sve zgrozilo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2021, 16:23

PROCURIO SNIMAK: Kada mu je Radonjić prišao, Ronaldo uradio nešto što je opet sve zgrozilo (VIDEO)

Kapiten Portugalije ponovo u centru pažnje.

Kristijano Ronaldo nije mogao sportski da podnese remi u Beogradu protiv Srbije (2:2) kada mu je, ruku na srce, poništen regularan gol u poslednjim sekundama utakmice.

Kapiten “evropskih Brazilaca” obrukao se, međutim, i posle duela u Lisabonu, kada je njegova selekcija ostala bez direktnog plasmana na Svetsko prvenstvo.

As Mančester junajteda je po zavšetku meča i poraza od Srbije rezultatom 2:1 seo na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << travu, a kada mu je prišao Nemanja Radonjić da se pozdravi, još jednom je pokazao da ne zna da gubi. Kapitenska traka nacionalnog tima ponovo je završila na zemlji.

Cristiano Ronaldo sad 😔

📹:@uaesoccer2#CristianoRonaldo #Cristiano #Portugal #CDM2022 #quatar #Qatar2022 #WCQ pic.twitter.com/iHqhNkOmHH

— labelfoot (@labelfoot1) November 16, 2021

Nije lepo, Kristijano...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.