PROCURIO SNIMAK: Evo gde je i šta radi Džoni O’Brajant posle Radonjićeve suspenzije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2021, 16:10

PROCURIO SNIMAK: Evo gde je i šta radi Džoni O’Brajant posle Radonjićeve suspenzije (FOTO)

Mnogi su mislili da se vratio u SAD.

Košarkaš Crvene zvezde Džoni O’Brajant trenira individualno u Beogradu, objavljeno je na društvenim mrežama.

Pojavile su se spekulacije u vezi sa O’Brajantovim statusom, te da se on nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama i da se neće vraćati u Crvenu zvezdu.

Da stavimo tačku na ovu temu. Džoni Obrajant na jučerašnjem treningu! #kkcz #kkczinsajder https://t.co/stm3pUIksg pic.twitter.com/ugQC4LulPd
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— kkcz insajder (@kkczprofesor) February 6, 2021

Međutim, on je samostalno trenirao juče uz pomoć stručnog štaba kluba sa Malog Kalemegdana i za sada je i dalje član crveno-belih.

Čudno zvuči, ali je tako – Igokei je večerašnje (19.00) gostovanje Partizanu važnije nego crno-belima, s obzirom na to da tim iz Laktaša ima realne šanse da se plasira u plej-of ABA lige. Kvota na trijumf Partizana je 1,35, a na dvojku 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan – Igokea.

Podsećamo, O’Brajant je nedavno suspendovan nakon sukoba sa trenerom Dejanom Radonjićem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.