PROCURILO: Evo šta se DESILO u svlačionici Zvezde po osvajanju 31. TITULE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2020, 22:11

PROCURILO: Evo šta se DESILO u svlačionici Zvezde po osvajanju 31. TITULE (VIDEO)

Crveno-beli potvrdili primat u srpskom fudbalu.

Pobedom nad Radom na Banjici (5:0) u 27. kolu, fudbaleri Crvene zvezde su i teoretski obezbedili novu šampionsku titulu. Bio je to treći pehar Superlige za tim sa Marakane, a prvi u naručju legendarnog kapitena Dejana Stankovića, kao trenera kluba iz Ljutice Bogdana.

Meč protiv Rada odigran je pred praznim tribinama, ali po dolasku ekipe na Marakanu posle meča, počelo je slavlje sa grupom navijača koja je došla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da pozdravi šampione.

Crvena zvezda je na svom Jutjub kanalu prikazala detalje tog slavlja, ali i govor trenera Dejana Stankovića, koji se u svlačionici posle "petarde", obratio svojim igračima:

- Momci, sada ovako na miru da vam čestitam. Zaslužili ste sve ovo, uživajte u ovom momentu, namestite glavu za ono što nas čeka, a to je Kup Srbije. Ok? Želim vam sve najlepše, čestitam vas i volim vas puno - rekao je Stanković.

Odmah posle obraćanja trenera Zvezde, na scenu je stupio Marko Gobeljić. Univerzalac crveno-belih je uzeo megafon u ruke i poveo navijanje, slavlje je trajalo do duboko u noć.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Frančeska Markon, supruga Alesandra Kostakurte.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.