PROCURILI NOVI DETALJI: Astorijeva SMRT nije bila SLUČAJNA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2018, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROCURILI NOVI DETALJI: Astorijeva SMRT nije bila SLUČAJNA! (FOTO)

Tužilaštvo podiglo optužnice protiv krivaca.

Iako su prve reakcije posle iznenadne smrti kapitena Fjorentine Davidea Astorija ukazivale na iznenadne probleme sa aritmijom srca, detaljnom istragom utvrđeno je da se o pronlemima ovog fudbalera znalo mnogo ranije.

RANIJERI GA ŽELI U TIMU: Mitrović dobija ŽESTOKU konkurenciju! (FOTO)

KOSANOVIĆ SE OGLASIO SAOPŠTENJEM: Izvinio se zbog uvrede novinarke

#DavideAstori: due medici sotto indagine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << per omicidio colposo

TOP TREND #Pavia #Shoah #Astori #InterPSV #LiverpoolNapoli #sprayurticante #HumanRightsDay #klopp #Benatia #Penicillina #Astori #Cronacahttps://t.co/9c53YlJglu

— Notiziamo (@Notiziamo1) December 10, 2018

DALI SVIMA DOMAĆI ZADATAK! Navijači Bazela predstavili 3D koreografiju. FANTAZIJA (VIDEO)

To je zabeleženo još na lekarskim pregledima u Kaljariju i Fiorentini. Naime, takozvane ventikularne ekstrasistole mogu da budu opasne po srce, većina ljudi ima problem sa time, ali kada su one učestale i kada narodski rečeno "srce preskače", ono može i da stane.

Sasvim je moguće da smrt nastupi u snu ili posle nesvesti, ako nema defibrilatora u blizini, i ukoliko su preskakanja velika.

Tužilaštvo je podiglo optužnicu protiv doktora, koji su u tom periodu potpisali dozvolu Davidu Astoriju da nastavi da se bavi fudbalom, iako je na testovima utvrđena aritmija. Nekadašnji reprezentativac Azura i vođa Ljubičastih iz Firence preminuo je u snu, u hotelu, neposredno pred utakmicu protiv Udinezea.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.