PROBUDILI SE ĐAVOLI: Junajted slavio i protiv Aston Vile!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 21:28

PROBUDILI SE "ĐAVOLI": Junajted slavio i protiv Aston Vile!

Pobeda na gostovanju...

Fudbaleri Mančester junajteda slavili su na gostovanju Aston Vili rezultatom 2:1, u utakmici 24. kola engleske Premijer lige.

"Crveni đavoli" su na "Vila Parku" nastavili pozitivnu tradiciju u međusobim okršajima sa velikanom iz Birmingema, kojeg su u dosadašnjih 58 duela savladali po 40. put.

Mogao je večerašnji duel da ode u oba smera ali su na kraju zahvaljujući Skotu Mektominiju tri boda otišla u Mančester. Štotski vezista >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u 86. minutu postigao svoj peti ovosezonski gol i vratio Junajtedu prednost, a kao i u prethodna četiri navrata njegov tim je slavio  kada se on upisivao u strelce.

Otvorio je tim Erika ten Haga odlično susret u Birmingemu i poveo nakon 17. minuta igre golom Rasmusa Hojlunda, ali je u 67. minutu Daglas Luiz poravnao na 1:1.

Ipak, poslednju reč imao je Mektomini koji je u 86. minutu odlično utrčao u šesnaesterac rivala i glavom zatresao mrežu Vile nakon centaršuta Dioga Dalota sa desnog boka.

Ovom podom Junajted se vratio u trku za plasman u Ligu šampiona, pošto trenutno za četvrtoplasiranim Totenhemom zaostaje šest bodova, dok je Aston Vila pala na peto mesto sa pet bodova više od večerašnjeg rivala.

PREMIJER LIGA 24. KOLO

Subota:

Mančester siti - Everton 2:0 (0:0)

Fulam - Bornmut 3:1 (2:0)

Liverpul - Barnli 3:1 (1:1)

Luton - Šefild 1:3 (0:2)

Vulvs - Brentford 0:2 (0:1)

Totenhem - Brajton 2:1 (0:1)

Notingem forest - Njukasl 2:3 (2:2)

Nedelja:

Vest Hem - Arsenal 0:6 (0:4)

Aston Vila - Mančester junajted 1:2 (1:0)

Ponedeljak:

Kristal palas - Čelsi (21)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.