PROBLEMI ZA SAUTGEJTA: Važan igrač van stroja pred meč sa Francuskom

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2022, 16:30

PROBLEMI ZA SAUTGEJTA: Važan igrač van stroja pred meč sa Francuskom

Nije trenirao.

Engleski fudbalski reprezentativac Deklan Rajs propustio je zbog bolesti trening nacionalnog tima, ali će najverovatnije biti spreman za meč sa Francuskom u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kataru, prenose britanski mediji.

Rajs je bio u startnoj postavi Engleske na sva četiri dosadašnja meča na Mundijalu u Kataru. "Skaj sport" navodi da iz engleske reprezentacije nije navedeno o kakvoj se bolesti radi, ali se dodaje da će on najverovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti spreman za duel sa Francuskom, koji je na programu u subotu od 20 sati na stadionu "Al Bajt".

Trening engleskog tima zbog "blage upale mišića" propustio je i napadač Kalum Vilson. Selektor Sautgejt sada na raspologanju ima 22 fudbalera, pošto je nacionalni tim pre nedelju dana zbog porodičnih problema napustio Ben Vajt, dok se Rahim Sterling vratio u London, pošto su pljačkaši u nedelju uveče upali u njegovu kuću.

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, poznata navijačica Mančester junajteda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.